Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

19.3.15

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ




ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


Εξαιρετικά βαρύνουσες αποκαλύψεις έγιναν σήμερα στη Βουλή, από πλευράς του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, σε απάντηση επίκαιρης και σημαντικότατης ερώτησης του Βουλευτή Εύβοιας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νίκου Μαυραγάνη, σχετικά με την ύπαρξη αντιγράφου της αίτησης της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την παραχώρηση 10,9 δις ευρώ από το ελληνικό ΤΧΣ προς το ευρωπαϊκό ΤΧΣ, που έδωσε την ευκαιρία στη γερμανική διπλωματία να πιέζει με ασφυξία τις Τράπεζές μας και μέσω αυτού να ασκεί πίεση στη σημερινή ελληνική κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

Συγκεκριμένα, επαληθεύτηκαν οι υποψίες του Βουλευτή Νίκου Μαυραγάνη, από τον Υπουργό Οικονομικών που βεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ούτε αντίγραφο της αίτησης για δίμηνη παράταση και παραχώρηση των 10,9 δις ούτε όμως αντίγραφο των κύριων δανειακών συμβάσεων με τις οποίες στραγγαλίστηκε με τα μνημόνια επί πέντε έτη η Ελληνική Δημοκρατία.

Μάλιστα ο Υπουργός Οικονομικών βεβαίωσε τον Βουλευτή ότι η συγκεκριμένη αίτηση «χάθηκε» από το Υπουργείο Οικονομικών, γιατί ο πρώην Υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης θεώρησε το έγγραφο αυτό ως προσωπικό του και το πήρε από το Υπουργείο, χωρίς να αφήσει αντίγραφο.

Ο Νίκος Μαυραγάνης επεσήμανε προς τη Βουλή ότι αυτό αποτελεί σοβαρότατη πλημμέλεια που ενδεχόμενα έχει και ποινική χροιά, καθώς πρόκειται περί κρίσιμου κρατικού εγγράφου που εξαφανίστηκε. Ο Βουλευτής επιφυλάχθηκε για τις δικές του ενέργειες.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ