Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

26.7.12

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


 Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012
  

Ο Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εσωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Β΄Πειραιώς Γιάννης Κουράκος, κατέθεσε Ερώτηση  και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον υπουργό Εσωτερικών για τη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για την επεξεργασία,την κατάστρωση των γενικών αρχών καθώς και του προσχεδίου πλαισίου νόμου για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος  της χώρας.

 


Ερωτά τον υπουργό Εσωτερικών να καταθέσει στην Εθνική Αντιπροσωπεία τα στοιχεία για το συνολικό ποσό αποζημίωσης της ομάδας εργασίας,αλλά και για το ποσό αποζημίωσης ανά μέλος της επιτροπής.
Καθώς επίσης και να κατατεθεί το παραδοτέο έργο της ομάδας εργασίας.


 

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β΄ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΩΤΕΡΙΚΩΝ

Θέμα: «Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για την επεξεργασία, την κατάστρωση των γενικών αρχών καθώς και του πλαισίου προσχεδίου νόμου για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος τη χώρας»

Με την υπ’ αριθμ. 807/12.11.2009  απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση (ΦΕΚ 491/τ.ΥΟΔΔ/19.11.2009),συγκρατήθηκε στο υπουργείο ομάδα εργασίας αποτελούμενη από πανεπιστημιακούς.
Έργο της ομάδας ήταν η επεξεργασία, η κατάστρωση των γενικών αρχών, καθώς και του πλαισίου προσχεδίου νόμου για την αναμόρφωση της νομοθεσίας που διέπει το εκλογικό σύστημα της χώρας.
Το έργο της ομάδας εργασίας θα έπρεπε να είχε περατωθεί έως τις 31-1-2010.
Η αποζημίωση των μελών της ομάδας εργασίας και της γραμματείας της Επιτροπής  θα καθορίζονταν με κοινή υπουργική  απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών.

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο κ. Υπουργός Εσωτερικών :

1)Ποιο το συνολικό ποσό αποζημίωσης της ομάδα εργασίας και ποιο το ποσό ανά μέλος της επιτροπής;
2)Να κατατεθεί στην Εθνική Αντιπροσωπεία το παραδοτέο έργο της ομάδας εργασίας.


                                                 
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ