Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

10.5.11

Αθήνα, 9 Μαΐου 2011

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

Παρεμβαίνοντας κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή επερώτησης για την τρομοκρατία, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, τοποθετήθηκε ως εξής:


« Κύριε Υπουργέ, ήτανε μία ομιλία ενός “ιεροκήρυκα”, σε χαμηλούς τόνους για να μας πείσετε ότι ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο!
Όσο όμως χιλιάδες νοικοκυριά σε Αθήνα και επαρχία έχουν διπλές κλειδαριές στις πόρτες και σιδεριές στα παράθυρα των σπιτιών τους σημαίνει ότι έχετε αποτύχει και εσείς και οι προηγούμενοι».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

« Υπάρχει σήμερα χαρτί για φωτοτυπίες και για φαξ σε αστυνομικό τμήμα; Πηγαίνω με δεσμίδες χαρτιά στα τμήματα, γιατί δεν υπάρχει!
Έχει η ΕΛ.ΑΣ. σήμερα να δώσει το “μεγάλο ποσό” για την αλλαγή ελαστικών στα οχήματά της; Βάζουν τα παιδιά από την τσέπη τους, από 20-30 ευρώ ο καθένας για να τα αλλάξουν».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ INDYMEDIA:

« Και όποιες επιτυχίες σημειώνονται, είναι αποτέλεσμα του πατριωτισμού των στελεχών της Αστυνομίας. Βεβαίως, είναι μεγάλη επιτυχία και βεβαίως χρειάζονται συγχαρητήρια για τη σύλληψη των δραστών που δολοφόνησαν πρόσφατα τους δύο αστυνομικούς. Όμως, υπήρξε ιστοσελίδα που χρεώνεται στον Έλληνα πολίτη, η οποία το βράδυ της δολοφονίας έγραφε: “Πηγαίνετε να μαζέψετε τα πτώματα των χοιρινών”.. «Γουρούνι»; «Χοιρινό»; Ο νεκρός..;; Διαφημίζει δηλαδή αυτή η ιστοσελίδα που την πληρώνει ο Έλληνας πολίτης, επειδή φιλοξενείται από το Πολυτεχνείο, την τρομοκρατία και εκθειάζει το έργο των τρομοκρατών! Και φοβούνται οι Πρυτανικές Αρχές να επέμβουν επειδή έχουν οικογένειες. Χρειάζεται μία πρωτοβουλία από εσάς».

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ:

« Σας ακούω να λέτε ότι δεν ανακατεύεστε στο έργο της Δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη όμως αναλαμβάνει τις ευθύνες της στο έργο της ΕΛ.ΑΣ.; Έγινε τόση προσπάθεια να συλληφθούν οι νονοί και ο πρώτος είναι ήδη έξω! Πόσες υποθέσεις, κ. Υπουργέ, έχετε στείλει στη Δικαιοσύνη και πόσες έχουν προχωρήσει; Παιδεύονται οι Αστυνομικοί να πιάσουν κάποιους οι οποίοι αφήνονται αυθημερόν»!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

« Έχετε εντοπίσει σύνδεση της τρομοκρατίας με την εγκληματικότητα του ποινικού δικαίου; Έχετε καταλήξει ότι κάποιοι είναι και παιδιά πολιτικών»;

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

« Υπάρχει κοινό ταμείο! Είναι αυθύπαρκτη εδώ η τρομοκρατία ή μήπως συνεργάζεται με ακραίες οργανώσεις του Ισλάμ; Και με τα γεγονότα στη Συρία χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να έχουμε «εξαγωγή» τρομοκρατών. Η επίθεση στη Συρία, όπως σας έχω ξαναπεί, είναι η απόπειρα της Αμερικής να «τεμαχίσει» το Ιράν και αυτές οι ομάδες θα ψάξουν μετά να βρουν ένα χώρο επαφής. Εμείς έχουμε 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, άλλοι Σουνίτες άλλοι Σιίτες, και ο πόλεμος έχει ξεκινήσει με δράστη τον Αμερικάνο. Να μη μπούμε εμείς στη μέση σε αυτόν τον πόλεμο, με ενέργειες όπως η δημιουργία εδώ του μεγαλύτερου Ισλαμικού Κέντρου στην Ευρώπη»!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ:

« Οι δολοφόνοι των Αστυνομικών είναι λαθρομετανάστες. Γιατί φοβάστε να το πείτε; Περιποιηθήκατε κάποιους πριν λίγο καιρό και έχουν κατέβει κάτω στην Κρήτη και ετοιμάζουν άλλα τώρα που θα δείτε σε λίγο καιρό. Και στην Ευρώπη, σκέφτονται τώρα στις Βόρειες χώρες για αναθεώρηση του Σένγκεν! Μας τους φόρτωσαν καλά-καλά και τώρα μας κλείνουν γύρω-γύρω να μη μπορούμε να κάνουμε μία κίνηση να τους βγάλουμε. Προσέξτε! Όπως και με το φράχτη που δεν προχωράει και έχουμε 230% αύξηση λαθρομεταναστών στον Έβρο! Στην Πάτρα μπαίνουν στις αποσκευές των πούλμαν για να φύγουν.. Τι θα κάνετε; Θα τους αφήσετε όλους εδώ; Ως «αντάρα» γι’ αυτούς που επενδύουν στο χάος» ;

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ:

« Μιλήσατε για τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού. Δεν υπάρχει κανένας πολίτης που να θέλει την καταστροφή του Πρωθυπουργού. Όμως, θέλουμε φως και δεν το βλέπουμε! Ζητήσατε προηγουμένως την κατανόηση από την «εσχάτη μειοψηφία». Θέλετε κατανόηση, όμως πώς να τη βρείτε; Φανταστείτε να σας έλεγα εγώ αυτά που ακούστηκαν σήμερα από τον κ. Λοβέρδο ή από την κα Διαμαντοπούλου, η οποία είπε πριν από λίγο σε μία συγκέντρωση “να καταλάβει η ΝΔ, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το μισό ΠΑΣΟΚ σε τι κατάσταση είναι η χώρα”!
Έχουμε κυβέρνηση τελικά ή σκορποχώρι»;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ:

« Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι χειρότερο από τρομοκρατία. Ο κόσμος περισσότερο φοβήθηκε με το Λουξεμβούργο το Σαββατοκύριακο παρά με την τρομοκρατία! Δέχτηκα εκατοντάδες μηνύματα από κόσμο που με ρώταγε τι να κάνει, εάν είναι να βγάλει τα λεφτά του. Και αναγκάστηκα να βγάλω δελτίο Τύπου για να μην αδειάσουν οι τράπεζες!
Και βεβαίως μάθαμε τι έγινε στο Λουξεμβούργο. Δυστυχώς δεν το μάθαμε από την κυβέρνηση. Το μάθαμε από τις όποιες σχέσεις έχουμε κάποιοι με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Να μαθαίνουμε όμως από εκεί τι συμβαίνει; Αυτό το οποίο συνέβη ήτανε ξεκάθαρο. Δεν περπατάτε! Άρα, είτε θα βρείτε μία ευρύτερη συνεννόηση ή δεν υπάρχει πλέον «μπαγιόκο». Και περιμένουμε τον Πρωθυπουργό να μας ενημερώσει. Θα πάει αύριο στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι Πολιτικοί Αρχηγοί πότε θα ενημερωθούν; Μπορούμε να πολιτευόμεθα στα τυφλά; Δεν ξέρουμε τι να πούμε σε όποιον μας ρωτάει, είτε είναι πολίτης είτε είναι δημοσιογράφος. Τι συνέβη το Σαββατοκύριακο; Είναι Δευτέρα βράδυ και δεν το ξέρουν ούτε οι Πολιτικοί Αρχηγοί και δεν το ξέρουν ούτε και οι βουλευτές, δεν το ξέρουν οι Υπουργοί. Επιτέλους, εάν θέλετε να υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση του προβλήματος της χώρας -που δυστυχώς έχετε αναλάβει εσείς να εκπροσωπήσετε- πρέπει να αναλάβετε και τις ευθύνες σας. Περισσότερη σοβαρότητα! Σοβαρότητα και στιβαρότητα την οποία δεν δείχνετε».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

« Κύριε Υπουργέ, πριν 70 χρόνια μας είπανε να πολεμήσουμε υπέρ της Ευρώπης και το κάναμε. Μετά μας είπανε να συνταχθούμε με την Ευρώπη και το κάναμε. Μετά μας είπαν αφήστε θα ζείτε δια της Ευρώπης -με τις χωματερές- και το κάναμε. Τώρα μας λένε πρέπει να ζείτε υπό την Ευρώπη. Ας καταλάβουν ότι πλέον ο ελληνικός λαός είναι κατά της Ευρώπης! Ας το καταλάβουν, γιατί εσείς αρνείστε να αναλάβετε τις ευθύνες και να τους το πείτε κατάμουτρα»
Μετά από μεσολαβήσασα τοποθέτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Καρατζαφέρης είπε το εξής:

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

« Μας ρωτήσατε για το αν υπάρχει αντιπρόταση. Μα, 15 μήνες την περιφέρω. Ελάτε για συνεννόηση, δεν φθάνετε το καταλαβαίνετε; Χρειάζεται οικουμενική αντιμετώπιση του προβλήματος της Ελλάδος. Δεν φθάνετε! Πάρτε παραδείγματα από την Πορτογαλία. Το καταλάβατε; Και αυτά που είπατε σε εμάς εδώ στην αίθουσα, πείτε τα στον κ. Λοβέρδο. Ο κ. Λοβέρδος σήμερα βγήκε και μίλησε για αντικρουόμενες σκέψεις μέσα στην κυβέρνηση. Ο πλέον πετυχημένος υπουργός, όπως λένε, είπε «δεν μπορώ! Δεν αντέχω να είμαι σ’ αυτή τη βαβούρα μέσα!» Άρα, λοιπόν, μην το λέτε σε εμάς. Πείτε το φωναχτά στο υπουργικό συμβούλιο να τα ακούσει ο ένας με τον άλλον. Να συμφωνήσετε σε καίρια πράγματα. Είναι η κυβέρνηση σε κρίση, τη στιγμή που η Ελλάδα είναι στη μεγαλύτερη και βαθύτερη κρίση. Δεν μπορείτε! Δεν είμαι από αυτούς που κραυγάζουν και το ξέρετε πολύ καλά.. Και τη στάση που κρατήσαμε όταν έπρεπε να στηρίξουμε την Ελλάδα, έστω και με εσάς. Τώρα, όμως, το δείγμα γραφής δεν επιτρέπει, δεν βλέπουμε φως για να πούμε ωραία «δώστε μία ευκαιρία». Ποια ευκαιρία, σε ποιους; Σε εσάς που αποτύχατε να διαχειριστείτε την πρώτη περίοδο;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

« Και τι είπε η Ευρώπη; Κίτρινη κάρτα σας έδειξε στο Λουξεμβούργο. Κίτρινη κι έρχεται η κόκκινη! Είναι δυνατόν; Φεύγει ο Υπουργός Οικονομικών κρυφά, απόδραση να πάει εκεί; Και είπε ο άνθρωπος «είχα 100 sms από συναδέλφους μου του Υπουργικού Συμβουλίου που με ψάχνανε»! Κίτρινη κάρτα και πάμε για κόκκινη! Και λέω, λοιπόν: Ελάτε να συνεννοηθούμε για το μέλλον της Ελλάδος. Δεν είναι δικιά σας η Ελλάδα. Κι αυτά που λέτε, τα imperium, ότι εσείς πήρατε εντολή κτλ., είδατε τις δημοσκοπήσεις εχθές; Μαζί με τη ΝΔ είστε στο 40%! Λιγότερο απ’ ό,τι πήρατε στις 4 Οκτωβρίου είσαστε τα δύο κατεστημένα κόμματα μαζί! Το ίδιο και σήμερα που μιλάμε. Είστε στο 40 %. Ο κόσμος σας γύρισε τη πλάτη! Κάντε ένα βήμα προς τα εμπρός! Μη μένετε εκεί που είστε, «πόσο φταίει η ΝΔ και πόσο το ΠΑΣΟΚ». Και οι δύο μαζί τσαλακώσατε την Ελλάδα! Και η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο! Η Ελλάδα θέλει μια υπεύθυνη κυβέρνηση. Και δεν έχετε το ανάστημα, δεν έχετε τους ώμους να συγκρατήσετε την Ελλάδα. Η Ελλάδα θέλει μια άλλη λύση»!
Μετά από νέα, μεσολαβήσασα τοποθέτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ

« Εάν έτσι πιστεύετε ότι είναι τα πράγματα, πάμε σε εκλογές να δείτε κατά πόσο έχετε τη δεδηλωμένη! Πάμε σε εκλογές για να δείτε που είστε, αλλά ας όψεται η ΝΔ, που δεν ζητάει και δεν καταθέτει πρόταση μομφής, ενώ διαθέτει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών. Είστε εκεί γιατί σας το επιτρέπει η αναλγησία κάποιων»!
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ