Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

26.1.11

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2011
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στην ομιλία του κατά τη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης με θέμα «Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών», τόνισε τα εξής:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:
«Τα όσα ακούστηκαν στην Αίθουσα από την “Αριστερά της Αριστεράς” (απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ) είναι “εξόχως ενδιαφέροντα”..!! Έχετε απόλυτο δίκιο..! Γιατί μόνο 220 λαθρομετανάστες να μπουν στη Νομική; Να βάλουμε και άλλους 500, να βάλουμε και στο Πολυτεχνείο και στην ΑΣΟΕ.. Εσείς τους συνοδεύσατε, το γράφει όλος ο Τύπος και δεν διαψεύδεται από κανέναν. Να βάλουμε και στην Κουμουνδούρου και στον Περισσό και στην Καλλιρρόης και στη Συγγρού και στα Υπουργεία… Είναι 2 εκατομμύρια, να μην αφήσουμε κανέναν αδικημένο..!! Μα, τι “πρόβα τζενεράλε” είναι αυτή;
Πληρώνει φόρο ο Έλληνας πολίτης, μεγαλώνει το παιδί του, πληρώνει φροντιστήρια και δε μπορεί να πάει το παιδί του να σπουδάσει στο ελληνικό Πανεπιστήμιο. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μπει ένας φοιτητής της ΔΑΠ στη Νομική; Δε λέω του ΛΑ.Ο.Σ., της Φ.Ο.Σ., γιατί αυτούς, πια, κουραστήκατε να τους δέρνετε..! Δεν μας επιτρέπετε να λάβει μέρος ούτε στις φοιτητικές εκλογές η Φ.Ο.Σ.!
Ακούστε λογική: Νομιμοποίηση της κατάληψης και της λαθρομετανάστευσης! Ούτε έχετε καταλάβει την οικονομική επιβάρυνση από την λαθρομετανάστευση και πως αυτός που επιβαρύνεται είναι ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, ο ψηφοφόρος ο δικός σας και ο δικός μας.
Θα μαζέψει η Ελλάδα όλους τους πεινασμένους του κόσμου; Δηλαδή τα 3 από τα 6 δισεκατομμύρια; Και άλλες χώρες έχουν Αριστερά και ισχυρή Αριστερά. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό. Δεν έχει Αριστερά η Ιταλία και η Ισπανία; Κι όμως δεν έχουν τέτοιες θέσεις..
Εδώ, κ. υπουργέ, διενεργείται στη Νομική ένα έγκλημα. Να λάβετε μέτρα. Πρόσφατα σε νόμο που ψηφίσατε, καταφέραμε η διακίνηση λαθρομεταναστών να παραμείνει κακούργημα. Γιατί δεν εφαρμόζεται;

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ:
Ένας κορυφαίος Εισαγγελέας, αδελφός πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που δραστηριοποιείται και στην περιφέρειά σας, κ. Καστανίδη, πήγε σε ένα διεθνές συνέδριο Δικαστών στο Λονδίνο και προσπάθησε εκεί να θέσει το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου. Όλοι οι Εισαγγελείς του κόσμου τον κοίταζαν σαν εξωγήινο και δεν κατανοούσαν τι τους έλεγε! Μόνο η Ελλάδα έχει το θλιβερό αυτό προνόμιο, για να δίνεται ο ρυθμός και η εκπαίδευση των τρομοκρατών μέσα στα πανεπιστήμια.
Ερωτώ: Υπάρχει άβατο στη Δημοκρατία; Όχι! Μόνο στην Ελλάδα! Μου εξιστορούσε ένα περιστατικό, που εκτυλίχθηκε μπροστά της, η έγκριτη δημοσιογράφος, κα Παναγιωταρέα. Έκλεψαν την τσάντα από μία γυναίκα μπροστά στη Γεωπονική Σχολή, ο “τσαντάκιας” κρύφτηκε μέσα στη Σχολή και δε μπορούσε να τον πιάσει η Αστυνομία.
Στο χώρο έξω από την ΑΣΟΕΕ έχει γίνει πιάτσα παραεμπορίου λαθρομεταναστών και δεν πλησιάζει η Ελληνική Αστυνομία γιατί ο χώρος είναι κάτω από την “υφαλοκρηπίδα” της ΑΣΟΕΕ! Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο κ. υπουργέ. Όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους η λέξη “σκούπα”, χρειάζεται και μάλιστα ηλεκτρική και πολλών βατ!
Να επισπεύσει η κα Διαμαντοπούλου τις αλλαγές στην Παιδεία και να συμπεριλάβει και διατάξεις για το πανεπιστημιακό άσυλο. Ειδάλλως ο ΛΑ.Ο.Σ. θα φέρει σχετική πρόταση νόμου στη Βουλή για να τοποθετηθούν όλοι εδώ μέσα επίσημα.
Πού φτάσαμε; Δε μπορεί να πατήσει μέσα στο Πανεπιστήμιο ο αστυνομικός, το έννομο όργανο της τάξης και μπορεί ο λαθρομετανάστης να κάνει κατάληψη! Συγχαρητήρια..!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ:
Ήμουν σε μία ραδιοφωνική εκπομπή και στην άλλη γραμμή ήταν ο κ. Δούκας, ο οποίος είπε “Θέλω να δικαστώ. Η παραγραφή αφήνει στίγμα.” Πρέπει να κάνετε κάτι κ. υπουργέ. Υπάρχουν άνθρωποι κατηγορούμενοι που δε μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά τους εξαιτίας της παραγραφής που προέβλεπε ο νόμος που ψηφίσατε τα 2 μεγάλα κόμματα με τη στήριξη και κάποιων άλλων εδώ. Είμαι περήφανος που είμαι ο μόνος που ψήφισα όχι και στην αναθεώρηση του Συντάγματος και στο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Δώστε τη δυνατότητα κ. υπουργέ σε όλους αυτούς που μπήκαν σε μία κόλλα χαρτί και δε μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά τους, να πάνε στο φυσικό τους δικαστή να το κάνουν».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ