Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

10.11.16

Χ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: COP22 ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ TRUMP ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

 
Χ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: COP22 ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ TRUMP ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

 
Η Χαρά Καφαντάρη, στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Πρωϊνή Ζώνη», τόνισε σχετικά με την εκλογή Trump, εκτός των άλλων, ότι προεκλογικά ο D. Trump αρνήθηκε την κλιματική αλλαγή και τάχθηκε κατά της αντιμετώπισης των συνεπειών της, ενώ οι ΗΠΑ και ειδικά ο Πρόεδρος B. Obama κύρωσαν τη Συμφωνία των Ηνωμένων Εθνών των Παρισίων. Ερωτηματικό λοιπόν αποτελεί η στάση του Trump. 
Επίσης, ανέφερε ότι αυτές τις ημέρες λαμβάνει χώρα η παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα (COP22), στο Μαρακές, όπου και η ίδια θα παραβρεθεί ως Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, η οποία Διάσκεψη καλείται να υλοποιήσει την εφαρμογή του Συμφώνου των Παρισίων (COP21), που υπεγράφη το Δεκέμβριο του 2015.
Τέλος, η Χαρά Καφαντάρη κάλεσε τη ΝΔ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και του θεσμικού της ρόλου, ως αξιωματικής αντιπολίτευσης, και να συναινέσει στην άμεση υλοποίηση της συνταγματικής επιταγής για συγκρότηση ΕΣΡ.
 
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ