Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

7.9.11

«Απάντηση Παντελή Οικονόμου σε Ροντούλη για την επιστροφή ΦΠΑ στην εταιρεία Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.»
Απάντηση έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, για το ζήτημα της επιστροφής ΦΠΑ στην εταιρεία Γήπεδο Λάρισας Α.Ε., μετά από ερώτημα που κατέθεσε στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας Αστέριος Ροντούλης.



Το Υπουργείο Οικονομικών στην απάντηση του αναφέρει τα εξής: «Αναφορικά με το δικαίωμα έκπτωσης και επιστροφής του ΦΠΑ που επιβάρυνε τις δαπάνες κατασκευής του γηπέδου της Λάρισας, κρίθηκε σκόπιμη, λόγω της σοβαρότητας του θέματος, η υποβολή ερωτήματος στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και τελούμε εν αναμονή έκδοσης της σχετικής γνωμοδότησης».
Σχολιάζοντας την απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, ο Λαρισαίος Βουλευτής τόνισε τα εξής:
«Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για τα αυτονόητα καταφεύγει σε γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ενώ για διατηρήσει τους πελατειακούς της μηχανισμούς δρα αστραπιαία και άνευ χρονοτριβής.
Εύκολα, λοιπόν, αντιλαμβάνεται ο πολίτης τις αιτίες που μας οδήγησαν στην σημερινή οικονομική και κοινωνική ζοφερή πραγματικότητα, αφού η υπεύθυνη Κυβέρνηση της χώρας, αντί να υποστηρίζει, μάλλον αντιπαλεύει την επιχειρηματικότητα».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ