Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

27.9.18

Παρέμβαση υπέρ του ελληνικού φαρμάκου έκανε στη Διακομματική Επιτροπή ο Ν. Νικολόπουλος

Παρέμβαση υπέρ του ελληνικού φαρμάκου έκανε στη Διακομματική Επιτροπή ο Ν. Νικολόπουλος


Παρέμβαση στο πλαίσιο της Διακομματικής Επιτροπής για τη χάραξη εθνικής στρατηγικής για το φάρμακο, έκανε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνοντας ότι «η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία αντιπροσωπεύει τις -ελληνικής ιδιοκτησίας- παραγωγικές φαρμακοβιομηχανίες της χώρας, ενός μεγάλου και δυναμικού τομέα της Εθνικής Οικονομίας με στρατηγική σημασία».
Ο Νίκος Νικολόπουλος ως μέλος της Επιτροπής τόνισε «τη σημασία στήριξης της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας, θέση που ασπάζεται σταθερά το κόμμα του».
Ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε ότι «η ποιότητα των Ελληνικών Φαρμάκων είναι αδιαμφισβήτητη», και παρουσία και του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, τόνισε ότι «πρέπει μεσοπρόθεσμα να υιοθετηθούν δράσεις όπως η βελτίωση των διαδικασιών αδειοδότησης, η διαμόρφωση ενός πλαισίου διασύνδεσης της έρευνας με την παραγωγή, η βελτίωση του φορολογικού περιβάλλοντος, η ενθάρρυνση της χρήσης νέων τεχνολογιών. Οι δράσεις αυτές προσδίδουν ώθηση στην αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και βαίνουν προς όφελος της εθνικής οικονομίας».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ