Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

18.5.18

Αλ. Τσίπρας: Θεσμική απρέπεια το κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis

Αλ. Τσίπρας: Θεσμική απρέπεια το κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τον ενημέρωσε για την πορεία διαπραγματεύσεων για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, όπως είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.
Αναφερόμενος σε όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για ονομασίες που έχουν πέσει στο τραπέζι ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως είναι "κενή περιεχομένου" η συζήτηση για οποιοδήποτε όνομα αν δεν εκπληρωθούν πρώτα οι δύο βασικές προϋποθέσεις που έχει θέσει η ελληνική κυβέρνηση και αφορούν τη μία και μόνη ονομασία για όλες τις χρήσεις, που δεν μπορεί να είναι η σημερινή συνταγματική αλλά μια σύγχρονη ονομασία και τη συνταγματική αναθεώρηση από τη γείτονα.
Για την πρόταση της ΝΔ για ψήφο στους Ελληνες του εξωτερικού ο κ Τσίπρας ανέφερε πως εμείς θα δώσουμε το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού εκεί που έστειλε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα νέα μας παιδιά .
Τα παιδιά του brain drain έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν από τις χώρες διαμονής τους ανέφερε ο πρωθυπουργός κάνοντας λόγο για υποκριτική πρόταση από την πλευρά της ΝΔ.
"Βρισκόμαστε λίγο πριν από το τέλος, ίσως της δυσκολότερης περιόδου της σύγχρονης ιστορίας μας και στην αυγή μιας νέας εποχής, κοινωνικής και οικονομικής ανάκαμψης η Ελλάδα, με σκληρή προσπάθεια και μετά από πολλές - και άδικες σε αρκετές περιπτώσεις - θυσίες του λαού μας, πατάει ξανά γερά στα πόδια της", είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ