Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

6.4.17

Παρέμβαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου στη Βουλή για το ρατσιστικό σόου της Χρυσής Αυγής και την αξιολόγηση

Παρέμβαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου στη Βουλή για το ρατσιστικό σόου της Χρυσής Αυγής και την αξιολόγηση


Το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=7iM5ZRewzD8


Παρέμβαση στη Βουλή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλου, για το ρατσιστικό σόου της Χρυσής Αυγής και την αξιολόγηση.


Για το σόου της Χρυσής Αυγής: Ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις – Επιτέλους να αυτοπροστατευτεί η Δημοκρατία μας
Πρόκειται για ένα ακραίο ρατσιστικό παραλήρημα που ζήσαμε πριν από λίγο μέσα στη Βουλή από την Χρυσή Αυγή. Η Δημοκρατία πρέπει να αυτοπροστατεύεται, το ελληνικό Κοινοβούλιο πρέπει να αυτοπροστατεύεται. Υπάρχει ο κανονισμός, πρέπει να εφαρμοστεί επιτέλους. Θα πρέπει επιτέλους να βρούμε τους τρόπους, υπάρχουν αυτοί οι τρόποι και θεσμικά, αυτοπροστασίας της δημοκρατίας μας από τέτοιες φασιστικές, ρατσιστικές επιθέσεις, οι οποίες δεν τιμούν κανέναν. Κι εν πάση περιπτώσει δεν μπορούμε να τις επιτρέψουμε να υπάρχουν μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Και σε αυτό όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις σήμερα θα πρέπει να τοποθετηθούν και να είμαστε ξεκάθαροι. Ότι αυτό είναι έξω από τις λογικές της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιτέλους να θέσουμε σε εφαρμογή όλες τις διαδικασίες, όλες τις θεσμικές ρήτρες κι όλους τους κανονισμούς απέναντι σε αυτή τη ρατσιστική επίθεση, τη φασιστική επίθεση απέναντι στη δημοκρατία μας, στο κοινοβούλιο και στην κοινωνία.


Για την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Τέρμα πια η κοροϊδία!
Όσο αφορά τη διαπραγμάτευση, αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει κατανοητή όχι μόνο η καθυστέρηση στην αξιολόγηση, αλλά και η υιοθέτηση απαράδεκτων νέων μέτρων, τα οποία δεν ήταν στο τραπέζι την προηγούμενη περίοδο του 2016. Αυτή τη στιγμή έχουμε και την αβεβαιότητα, η οποία έχει πλήξει την πραγματική οικονομία, και νέα απαράδεκτα μέτρα με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε μία κατάσταση η οποία δεν βγάζει την χώρα από την κρίση. Και η αβεβαιότητα υπήρξε και νέα μέτρα απαράδεκτα θα υιοθετηθούν, στο ασφαλιστικό, στο φορολογικό και στα εργασιακά. Επιτέλους λοιπόν χρειάζεται η χώρα μας μία άλλη λογική. Τέρμα η κοροϊδία για μέτρα καθώς και για αντίμετρα που θα υιοθετηθούν λέτε μετά το 2018 αν το πρωτογενές πλεόνασμα είναι πάνω από 3,5%, όταν και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έχει πει ότι είναι ανέφικτο να επιτύχουμε καν το 3,5%. Πρόκειται για μία κοροϊδία της κυβέρνησης! Να ξεκαθαρίσουμε ότι επιτέλους χρειάζονται διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, χρειάζεται μια άλλη πολιτική στη χώρα μας, για να μπορέσουμε επιτέλους να βγούμε από τη σημερινή κρίση, την πολυεπίπεδη κρίση η οποία ταλανίζει την ελληνική κοινωνία και κυρίως την οικονομία. Επιτέλους σοβαρευτείτε για να μπορέσει να υπάρξει ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας. Όλα τα προβλήματα επιτείνονται αντί να επιλύονται.

6/4/2017
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ