Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

29.4.11

28/04/2011

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Λέτε για προανακριτική, κύριοι συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ. Εγώ σας ακούω, αλλά στον κ. Τσοχατζόπουλο δεν βλέπω να του καταμαρτυρείτε τίποτα. Ωραία προκαταρκτική θέλετε να κάνετε έτσι. Μόλις που αναφέρετε το όνομά του στις αγορεύσεις σας. Μόλις που το αναφέρετε!


Όσο για τους συναδέλφους του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, άκουσα τον κ. Πλεύρη εδώ πέρα, ο οποίος έλεγε δήθεν για τα 11 εκατομμύρια που δόθηκαν στην εταιρία των συμβούλων το 2007. Μπροστά στη μικροκομματική σας σκοπιμότητα, κύριοι του ΛΑΟΣ, ανατρέπετε και τους κανόνες της κοινής λογικής.
Η κοινή λογική λέει ότι οι μίζες δίνονται για κάτι που παραλαμβάνεται είτε αυτό είναι υποβρύχιο είτε είναι άρμα μάχης είτε είναι δημόσιο έργο. Όταν παραλαμβάνεις κάτι –λέει η κοινή λογική- δίδεται και η μίζα, όχι όταν δεν παραλαμβάνεις!
Εμείς, η Νέα Δημοκρατία, δυο φορές είπαμε όχι. Όχι! Και το 2005 και το 2006 είπαμε όχι στα υποβρύχια που γέρνουν!
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ